Greșeli

Ajungem în momentul ăla în viață în care vrem sa spunem stop greșelilor si ce se întâmplă?! Nu reușim. Cădem în aceeași capcană. De fiecare dată spunem că e ultima, că în următoarea situație vom reacționa diferit,dar povestea se repetă iar și iar.
Iubim,rănim din prostie și plecăm,de multe ori fără explicații,fără scuze,sperăm să fim iertați dar nu facem nimic să obținem iertarea,ne închidem în noi,in casă, trântim ușa și așteptăm o minune,femeile se închid în cameră singure cu telefonul în mână sperând la o minune, un telefon“sunt la ușă,deschide sau o sparg”iar bărbatul cu o “ea” oarecare,sperând că o va uita,dar în fiecare dimineață realizează ca nici acea altă femeie nu a reușit altceva decât să ii ofere o placere de moment,se minte cu fiecare”ea”.

Greșeala vieții..greșești, plătești…

Treci peste etapa asta după atâta cale întoarsă în trecut,atâtea răni deschise ce ajung să se închidă,apare o altă persoană,din nou “altceva” la fel ca prima,te face să simți iar că trăiești, că respiri alt aer, totul se schimbă dar tu ce faci?!
Fugi..fugi ca un laș ce ești de iubire,sentimente,încep temerile primei povești,nu realizezi că poate fi totul,nu conștientizezi că repeți prima greșeală,ești prea mândru,prea orgolios,prea prost..
Dacă nu ai apreciat-o pe prima,a doua cu siguranță va fi și ultima pentru că nu,sentimentul ăsta nu îl poți avea mereu,nu se găsește in cutiuțele surprize ale ouălor kinder.

Fugi mereu de ceea ce îți face bine ca apoi să te uiți în urmă să vezi cât de bine le este lor(găsind o altă variantă a ta mult mai bună care nu știe cum să o iubească mai frumos) iar tu rămâi la a ta viață dezordonata,găsind o domnișoară.. gata să te slugăreasca, va inchide ochii la toate greșelile repetate ,îți va turna un copil,clișeul vietii..dar pe care o vei lăsa dacă EA ar divorța si s-ar întoarce la tine..

A greși o dată e omenește ,dar a greși in același mod a 2-a oară e prostie,iar prostia se plătește o viață….

Am greșit o dată din orgoliu, a doua oară nu va mai exista! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: