Alegerile fac diferenta

Vine o zi in care apare,ceva se schimba,nu stim ce ,dar ne place si ajunge sa ne schimbe ratiunea,modul de a trai,visa,privi..
Nu este de ambele parti,trebuie sa existe intotdeauna un motiv:ori indisponibilitate sufleteasca,ori suntem prea tineri..prea tineri sa ne asumam o relatie si atunci ne batem joc,voit sau nevoit,provocam rani care se transforma in cicatrici,din pacate pentru aceste rani nu exista pansament.
Ce facem?! Alimentam cu sperante,multe sperante,celalalt se leaga de orice minut,secunda pentru care sa ramana,dar ramane degeaba.
Telefoane la miezul noptii”te iubesc”,”imi lipsesti” , “coboara,vreau sa te vad”,”daca esti cu el/ea sper sa te faca fericit/a,pentru ca iti doresc toata fericirea,dar totusi,nu uita,ca nimeni nu te face mai fericit/a ca mine”,iar noi cand auzim asta ce facem?! Renuntam la ceea ce ne poate face fericiti si ne intoarcem,dam nenumarate sanse care nu se concretizeaza cu nimic,decat cu multe iluzii,lacrimi,sperante desarte..Cand fericirea bate la usa noi inchidem usa cu piciorul,fara sa vedem ce are de spus.Te regasesti,nu?!
Trec ani,ani in care el/ea este inca acolo,inca te cauta,dar nu stie de ce o face,nu are explicatie,timp in care tu te detasezi,iar dupa multe incercari gasesti ce nu ai gasit la el/ea,hrana pentru suflet de care aveai nevoie.
Si totusi?!El este tot acolo,pe loc,in timp ce tu mergi mai departe. Ii raman in minte vorbele tale,te cauta in toate femeile.Tu mergi inainte,fericita,el ramane mereu in urma,iti urmareste pasii,te vrea,te cauta,nu accepta ideea ca numai esti a lui,incercari mii si mii,dar..prea tarziu.Ajunge sa se cuibareasca in bratele oricarei femei care ii acorda putina atentie,chiar si ultimei femei la care nu s-ar fi uitat niciodata,se refugiaza,ii ofera un inel cu gandul la tine,se casatoreste din obligatie,de dragul varstei ca sa realizeze si el ceva,face o fetita careia ii pune numele tau.Toate astea de ce?! Pentru ca a fost prea mic,prea prost,sau prea insetat de aventuri incat sa aprecieze o singura femeie.Zambesti acum,stiu.
Nu te intoarce draga mea la el daca numai simti,sau daca nu a aparut inca un sentiment mai puternic decat pe cel pe care l-ai avut,pentru ca niciodata nu este tarziu.Nu te intoarce de dragul sentimentelor trecute daca numai e nimic.Da-ti o sansa,fii puternica asa cum stiu ca esti! Zambeste tuturor lucrurilor atat care intra cat celor care ies din viata ta,pentru ca asa cum stii si tu,nimic nu este intamplator,din toate invatam.Nu astepta nimic,ia totul asa cum vine,pentru ca tot ce ne este menit va veni fara sa asteptam si la momentul potrivit.Nu te uita in urma,trecutul trebuie sa faca diferenta intre un prezent frumos si un viitor sanatos. Tine minte ca iubirea nu inseamna suferinta.Trebuie doar sa astepti si sa nu iti pierzi speranta!
Morala: Plange-i de mila,nu plange dupa el!
Toti avem o poveste in spate,oameni pe care i-am ranit sau oameni care ne-au ranit,dar sunt lucruri care ne pregatesc,de fapt,pentru ceva frumos.
Fara suferinta nu o sa stim sa iubim si sa luptam,nu o sa stim sa acceptam o poveste frumoasa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: