Slabiciunea are nume..propriu.

DA! Toti avem una,doar ca unii o recunoastem,altii nu!
O slabiciune cu nume greu,care a lasat urme adanci si pe care nu o vom uita niciodata.
O slabiciune la care nu vom renunta niciodata,nici macar in ultimul ceas,pentru ca va fi ultimul lucru pentru care vom zambi cand vom inchide ochii.
O slabiciune la care ne vom intoarce toata viata..Un om cu care vom insela cu drag si fara remuscari.De ce?!Pentru ca mereu vom considera ca este al/a nostru/a…
Multi sunt ipocriti si nu o recunosc,se mint pe ei si ii mint pe oamenii de langa ei,de fapt…toti am insela si ne-am intoarce mereu si mereu acolo.De ce?!pentru ca simtim,pentru ca este un foc,unul care nu se stinge nici cu toata Marea Neagra : ))
Sa spunem lucrurilor pe nume,sa simtim,sa traim fara orgolii,pentru ca ele ne fac rau de fapt,sunt propriul nostru dusman,iubiti la refuz si fara frica de refuz sau ca nu veti primi inapoi ce va doriti!
O spune(cu greu) cel mai orgolios om..In iubire,de fapt,nu exista orgolii!
Frica este pentru lasi,unii se retrag cand dau de o persoana ALTFEL,una care ii fac sa SIMTA,sa traiasca,se inchid si”fug”.Va simtiti?! Toti am facut asta mai devreme sau mai tarziu,dar este GRESIT si poate fi greseala vietii..
Traiti clipa,iubiti fara sa cereti in schimb,dati tot ce puteti mai bun,iubiti in toate felurile si cu toata pasiunea!!!
Omul care te face sa simti,care este prezent si te face sa zambesti,chiar daca este departe,merita iubit asa..cum stii tu mai bine!
Da..oricine are o slabiciune..cu nume,un nume pentru care va tresari mereu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: